APIC-EM en Prime Infrastructure in de Software Demo Series

Vanwege mijn focus op Netwerk Programmability en beheer, geef ik regelmatig demo’s van APIC-EM en Prime Infrastructure. Om onze klanten en partners laagdrempelig een eerste kennismaking met deze producten te bieden, hebben we de Software Demo Series: online demo’s die in een vast stramien wekelijks of bijna wekelijks worden aangeboden.

In onze tijdzone worden APIC-EM-, Prime Infrastructure- en Live Action-demo’s gegeven. Extra onderwerpen zijn beschikbaar in de Westamerikaanse tijdszone (onze avond).

Cisco Software Demo Series, APIC-EM, Prime Infrastructure, demo's, demonstratie

Klik op de afbeelding om het schema in PDF te openen

Hands-on ervaring opdoen

Na het bijwonen van een online demo, adviseer ik klanten en partners om op dcloud.cisco.com hands-on ervaring op te doen met de producten naar keuze. En uiteraard zijn mijn collega’s en ik altijd bereid om de mogelijkheden van onze oplossingen te komen bespreken.

Ik hoor graag wat uw ervaring met deze online diensten is!

Laat een reactie achter