Are you SET to go?

Hoe verandert de rol van IT voor uw bedrijf?

Technologie heeft een groeiende potentie om iedere bedrijfstak te transformeren. De ene markt is daarin verder dan de andere en elk heeft zijn eigen snelheid. Maar pas op: met de mogelijkheden van de huidige technologie ligt disruptie op de loer! Juist als u denkt dat uw bedrijf het aardig voor elkaar heeft, kan de wereld er vanuit onverwachte hoek ineens compleet anders uitzien. En heeft u dat dan zien aankomen en heeft u daarop geanticipeerd? Of bent u te laat en slachtoffer van de situatie?

Looking at the world with the eyes of our disruptors, no one company is so essential that it can’t be replaced and no single business model or sector are off-limits to a raw burst of change.

Caroline Howard, Forbes Staff

 

Wat wordt UW rol? Disruptor of disrupted?

Digital Vortex

Het boek Digital Vortex is een aanrader om inspiratie op te doen over dit onderwerp. Daarin wordt allereerst aangegeven wat de impact van Digital Transformation of Digital Disruption voor de verschillende marktsegmenten betekent. Daarnaast wordt uit de doeken gedaan hoe disruptors gebruikmaken van een sociale marktplaats, ofwel het brokerage-principe. En hoe het drie factoren combineert:

Wat is uw plan?

Cisco biedt ondersteuning op allerlei manieren om de juiste keuzes te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld beginnen met een DNA Advisor self-assessment om te zien hoe ‘Digital-ready’ uw netwerk is. Maar er is veel meer: van free-of-charge consultancy tot een volledig payed-services-portfolio. Diensten waarbij we u adviseren en begeleiden bij uw reis om technologische innovatie toe te passen. Uitgangspunt is altijd uw primaire business-proces. Hoe ziet uw huidige business-model eruit en hoe kan inzet van technologie bijdragen aan het innnoveren daarvan?

En wat is uw digitale ambitie?

SET: Support, Enable, Transform

Ziet u voor technologie een puur ondersteunende (S), een ‘meer mogelijk makende’ (E) of een transformerende (T) rol weggelegd voor uw bedrijfsvoering? Wij helpen u met het maken van een blueprint of een strategische roadmap om dit te realiseren. Deze output biedt transparantie over de inzet van technologie. Het laat bovendien zien welke waarde IT voor uw bedrijf kan leveren.

IT-advies in breedste zin

Cisco en haar partners adviseren over de inzet van IT in de breedste zin, absoluut niet beperkt tot Cisco’s eigen oplossingen. Afhankelijk van uw behoefte kunnen ook organisatie- en procestransformatie onderdeel van de scope uitmaken.
Kortom, geeft u ons aan welke behoefte u heeft bij het bepalen van uw digitale strategie, dan bepalen wij welke aanpak het best daarbij past.

Daag ons uit, get SET!

Neem contact op met uw account-team of ondergetekende en laat u verrassen wat Cisco voor u kan betekenen.

Laat een reactie achter