Cisco HyperFlex Edge voor kleine bedrijven en branch-locaties

Heeft u remote locaties waar servers en storage benodigd zijn? Of heeft u voor uw kleinbedrijf niet veel servers en storage nodig, maar wel iets? Cisco HyperFlex Edge is de oplossing voor u!

Branch-locaties en kleine bedrijven hebben altijd wel DNS, DHCP, webservers, AD, ADFS, etc. nodig. Door deze te plaatsen op Cisco HyperFlex Edge heeft u een oplossing die niet te groot is, maar die wel eenvoud biedt.

De voordelen van Cisco HyperFlex Edge op een rij:

  • Compute, memory en storage mogelijk op een kleine locatie;
  • storage is naar wens uit te breiden;
  • gemakkelijk te installeren en te configureren;
  • simpel in gebruik;
  • gebruik van OpenAPI;
  • 3U-rackspace.

Wat is Cisco HyperFlex Edge?

Cisco HyperFlex is een hyperconverged infrastructure waar compute, memory, storage en het netwerk in één zit. Voor sommige situaties kan dit te groot zijn en daarom is er nu Cisco HyperFlex Edge.

Cisco HyperFlex Edge

Cisco HyperFlex Edge bestaat uit drie servers. Deze servers kunnen voorzien zijn van 1 of 2 CPU’s en 128 Gb aan memory. Men kan de HX Edge configureren met minimaal drie en maximaal zes HDD’s. Met een replicatiefactor van 2 heeft men dan 4,5 tot 9T beschikbare ruimte. Dedup en inline compressie zijn hierin niet meegerekend.

Ondanks dat de servers met 10 Gb geleverd worden, worden in de 2.0(1a)-versie de servers met 1 Gb gekoppeld aan een switch. Deze switch moet in staat zijn om VLAN’s en TRUNKing te doen. Jumbo-frames zijn niet noodzakelijk. Ook zijn de Fabric Interconnects niet noodzakelijk.

HyperFlex Edge

Cisco HyperFlex Edge is dus een kleinere setup van Cisco HyperFlex. De HX Edge heeft drie servers en dit cluster is NIET uit te breiden. Qua installatie en configuratie is de variant even eenvoudig: de software die gebruikt wordt is hetzelfde als in HX, HyperFlex Hybride en de All-Flash-oplossing.

Cisco HyperFlex Edge

Cisco HyperFlex Edge is nu te bestellen. De benodigde softwareversie is wel minimaal 2.0(1a) van 7 april 2017.

Meer informatie is te vinden op cisco.com. Log in met uw CCO-account met partnerrechten. Of vraag uw lokale Cisco SE/AM of Partner AM voor meer informatie over Cisco HyperFlex Edge!

Laat een reactie achter