Cisco HyperFlex en CloudCenter bundel

Hyper converged infrastructure with hybrid cloud management

CloudCenter en HyperFlex

Cisco CloudCenter is nu verkrijgbaar in een bundel samen met Cisco HyperFlex. Hierdoor ontstaat er een All-In-One oplossing voor Hybrid Cloud IT. Aan de onderkant zorgt Cisco HyperFlex voor een schaalbare next-gen datacenter infrastructuur welke onderhoudsarm is. Door deze next-gen datacenter oplossing te combineren met Cisco CloudCenter ontstaat er een state-of-the-art Hybrid datacenter oplossing. Waarbij eenvoudig workloads geplaatst kunnen worden in het lokale datacenter of bij een public cloud provider. Tevens kunnen de workloads gemigreerd worden.

Deze oplossing kan jouw organisatie de volgende voordelen beiden:

  • User Self-Service: Door het gebruik van CloudCenter kunnen de resources die beschikbaar zijn in de public en private cloud gemakkelijk aangevraagd worden door de gebruikers, tevens is inzichtelijk wie welke resources in gebruik heeft. Ook de day-2 taken kunnen eenvoudig vanuit het selfservice portaal worden uitgevoerd.
  • Betere Resource Utilization: Door de combinatie van private en public cloud voorkom je over provisioning van de lokale resources. Er is altijd capaciteit beschikbaar is de public cloud.

HyperFlex en CloudCenter combinatie kan ook uitgebreid worden met Cisco ACI, waardoor er een end-to-end geautomatiseerd private cloud ontstaat. Tevens kan de oplossing uitgebreid worden met de Cisco Workload Optimalization Manager welke gebaseerd is op de software van Turbonomics voor een policy-based workload placement.

Hybrid Cloud Topology

Een van de use cases voor deze oplossing een het bouwen van een Hybrid Cloud Topology voor applicaties. Door bijvoorbeeld de database en de applicatie server on-premis te zetten en de webserver in de cloud. HyperFlex zorgt ervoor dat de database en applicatie server high available is en de juiste performance geeft en CloudCenter soort voor de applicatie deployment.

Architectuur

De architectuur die we hier gebruiken is eigenlijk vrij simpel. We combineren eigenlijk de verschillende architecturen van CloudCenter en HyperFlex samen en komen tot een simpele en doortreffende architectuur.

Bestellen

Er zijn vier nieuwe initiële PIDs en 4 PIDs voor uitbreiding.

HX220c bundles include HX all flash and hybrid with CloudCenter 100VM. HXC-AFC220M4V-FI or HXC-HFC220M4-FI

HX240c bundles include HX all flash and hybrid with CloudCenter 200VM. HXC-AFC240M4V-FI or HXC-HFC240M4-FI 

 

Vervolgens kan je aangeven hoeveel nodes en welke type FI’s je wilt hebben. Tot slot kunnen de VMware licenties en software subscription toegevoegd worden.

De volgende uitbreidingen kunnen aangeschaft worden:

HX220c 2 node, 100 additional VM – HXC-AFC220M4-EXP or HXC-HFC220M4-EXP

HX220c 2 node, 100 additional VM – HXC-AFC240M4-EXP or HXC-HFC240M4-EXP 

 

Meer informatie

Wil je meer informatie omtrent deze bundel dan kan je contact opnemen met je Cisco contactpersoon of direct met mij op obarning@cisco.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter