Cisco Live – Las Vegas

Cisco Live (voorheen: Networkers) staat al decennia bekend als één van de beste trainingsevenementen in de industrie. Met jaarlijks meer dan 25.000 deelnemers, kennen we allemaal wel iemand die dat kan bevestigen. Bezoekers kunnen kiezen uit honderden breakoutsessies, variërend van diep technisch naar een inleiding in het specifieke onderwerp.

Minder bekend is dat we ook al geruime tijd het IT Management-track aanbieden. Binnen dit track bieden we deelnemers een meer strategische blik op de ontwikkelingen en wordt verder gekeken dan het Cisco-portfolio. Voorbeelden van onderwerpen die in het IT Management-track behandeld worden zijn Service Excellence, toepassingen van analytics, Employee Experience en World Class Operations.

Cisco Nederland is voornemens ook dit jaar een bezoek aan Cisco Live uit te breiden met een studiereis. Na de briefing bij Microsoft vorig jaar, is dit jaar Amazon aan de beurt. Daarmee is ook dit jaar deelname aan Cisco Live en de extra studiereis een uitgesproken kans om kennis op te doen van twee van de belangrijkste spelers op het gebied van cloud en virtualisatie. Een kans die niet gemist mag worden!

Meer informatie over Cisco Live is te vinden op de officiële website: http://www.ciscolive.com/us/. Mis de kortingen voor pre-registration of early bird registration niet!

Aanmeldingen voor de studiereis naar Amazon zien we graag per e-mail tegemoet: rtomoham@cisco.com. Het belooft weer een mooie en leerzame reis te worden!

Laat een reactie achter