IQ Messenger verrijkt samen met Cisco werkproces bij Ziekenhuis Tjongerschans middels asset- en peopletracking

IQ Messenger is de enige merkonafhankelijke, medische en NEN7510-gecertificeerde secure messaging- en chatsoftware, die nu beschikbaar is voor ziekenhuizen. Cisco en IQ Messenger maken het samen mogelijk om te voldoen aan de normen die worden gesteld bij persoonsalarmering. IQ Messenger heeft de Cisco Connected Mobile Experiences (CMX)-technologie geïntegreerd voor plaatsbepaling en live tracking. Iedere instantie die gebruikmaakt van Cisco CMX heeft nu de mogelijkheid om devices (los van het merk) te volgen en deze weer te geven op een plattegrond, of om bij een alarm locatiegegevens mee te sturen.

Elk merk handset tracken met IQ Messenger

Het verrijken van informatie, los van welk type toestel of merk, is in lijn met de arbeidsinspectie en brengt het ziekenhuis naar the next level van slimme werkprocessen. In geval van nood kan nu locatiebepaling meegezonden worden voor alle merken VoWiFi-toestellen, zoals die van Ascom (Myco), Cisco, Spectralink, Mitel, Alcatel-Lucent en vanzelfsprekend voor smartphones en tablets. Veelal ondersteunen merken uitsluitend lifetrack- en personenalarmering van hun eigen hardware. Met IQ Messenger is het nu mogelijk om elk merk handset te voorzien van tracking. Voor marktleider Cisco is dit een passende aanvulling om de klant nog beter te voorzien van slimme netwerken, die passen bij de Nederlandse wetgeving.

Beleidsplan “Beter met zorg”

In het beleidsplan “Beter met Zorg” van Ziekenhuis Tjongerschans is volop aandacht voor de organisatie van de zorg, om zo de kwaliteit te bewaken en te bevorderen. Daarnaast werkt het ziekenhuis intensief aan het Veiligheids Management Systeem (VMS). Tjongerschans meet de prestaties en legt verantwoording af over wat ze doen. De resultaten uit vergelijkende onderzoeken maken ze zelf openbaar, zodat patiënten en andere belanghebbenden weten waar Tjongerschans staat als het gaat om de kwaliteit van de geleverde zorg. Door twee technologieën te combineren, wordt nu de traditionele vendor-lock weggehaald en extra informatie toegevoegd voor persoonsalarmering en tracking. Alle meldingen worden live weergegeven op een plattegrond en het alarm kan automatisch of handmatig doorgezet worden naar collega’s, ongeacht het type of merk device.

Reacties
  • Pieter Heijnen
    Beantwoorden

    Mede mogelijk gemaakt Door IQ en Cisco Gold partner Vosko Networking

Laat een reactie achter