Waar staat u in uw journey naar de cloud?

Maak kennis met Cisco’s Business Cloud Advisor!

Business relevantie, business relevantie, business relevantie..

Hoe leg ik als IT afdeling naar de rest van mijn organisatie uit wat er nodig is om de bedrijfsdoelstellingen te behalen, te overtreffen en wellicht om het bestaande business model te transformeren zodat de toekomst er zonnig uit blijft zien?

Toon waarde en transparantie, en communiceer dat op een manier die de rest van de organisatie begrijpt. Een uitdaging die velen bezighoudt, waarbij Cisco op vele manieren ondersteuning biedt.

In deze blog aandacht voor de jongste telg in het aanbod van programma’s op dit gebied: Cisco Business Cloud Advisor. Net zoals het Cisco DNA advisor programma voor networking betreft het hier een aanpak voor cloud die samen met IDC ontwikkeld is. Uiteraard zijn business outcomes hierin leidend en hyet kent een gefaseerde aanpak.

Quick Self Assessment

Allereerst kunt U voor uw organisatie online een quick self-assessment doen om een indruk te krijgen wat BCA voor u kan betekenen. Het rapport wat op basis daarvan gegenereerd wordt verschaft al zeer waardevolle inzichten, zoals de cloud peer assessment op basis van gegevens uit onderzoek door IDC.

Gezien het “quick” karakter van de assessment kunt u waarschijnlijk zelf al wel het beste inschatten in hoe verre verder onderzoek nodig is om tot een gedegen advies te komen.

BCA Workshop

Dat verdere onderzoek kan worden gedaan in de vorm van een workshop door een architect van Cisco of een van Cisco’s partners. Hierbij wordt de organisatie verder doorgelicht en de huidige status op het gebied van cloud-adoptie bepaald. Daarnaast wordt er op vele punten geinventariseerd wat de beoogde status over 2 jaar is. Aan de hand daarvan worden de gaps bepaald en een financiele analyse o.b.v. business outcomes.

De uiteindelijke adviezen in het rapport betreffen zowel leverancier-onafhankelijke aanbevelingen voor uw cloud strategie, als ook specifieke oplossingen die Cisco en eco-systeem partners te bieden hebben.

Kortom een zeer waardevolle output om uw cloud strategie meer vorm te geven en deze te communiceren naar het management en de verschillende afdelingen binnen uw organisatie.

Online info vindt u op www.cisco.com/go/bca

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met uw Cisco account team of ondergetekende.

Laat een reactie achter